Felhasználó: Jelszó:
FŐOLDAL WEBÁRUHÁZ HÍREK RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAJÁNLATKÉRÉS ELÉRHETŐSÉGEK
AKCIÓBAN A CR90 CEMENTHABARCS !
Egykomponensű vízzáró cementhabarcs, kristályosodásra képes bevonat épületek és szerkezeti elemek vízszigetelésére. További részletekért érdeklődjön üzletünkben.!
Flex M Csempe és járólapragasztó AKCIÓ !!!
További részletekért érdeklődjön üzletünkben !
AKCIÓBAN A Vízüveg !
Kemikál vízüveg kedvezményes áron kapható üzletünkben.
CM 16 S1 flex ragasztó !
Akcióban a CM 16 S1 flexibilis burkolatragasztó További részletekért érdeklődni személyesen vagy telefonon.
Általános építőanyagok
Betontermékek
Csempék, Padlólapok
Faanyag
Falazóanyagok
Fóliák
Födémrendszerek,Áthidalók
Gipszkarton
Kéményrendszer
Kőburkolatok
Műanyag áruk
Munkavédelmi bakancsok
Nyílászárók
Parketták
Ragasztók, Fugázók,Aljzatkiegyenlítők
Szaniter
Szén
Szerszámok/Gépek
Szigetelőanyagok
Térburkolatok
Termékkatalógus
Tetőfedőanyagok
Vakolatok, Habarcsok
Vasanyagok
Üvegtéglák

Hogy elsőkézből értesüljön, kérje akciós hírlevelünket, iratkozzon fel!

Név:
Email cím:
Takarékossági Kisokos
 
Isover
Tetőtér Beépítések

UNIROLL PLUS üveggyapot filc ? D = 0,036 W/mKNem éghető , tűzvédelmi osztálya A1. Pára áteresztő. Ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Hézagmentesen kitölti a rendelkezésre álló teret. Rugalmasságából adódóan jól követi az épületszerkezeti mozgásokat, így a fatető szerkezet mozgásait is. A faszerkezet közé befeszül, önhordó, ezért alátámasztó huzalozásra nincs szükség. Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált) üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza a végleges vastagsági méretét.Alkalmazási területek:

 • tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között,
 • szerelt külső falaknál favázak között.

MULTI-KOMFORT PASSZÍV HÁZ üveggyapot filc λD = 0,034 W/mKA legjobb hőszigetelőképességű üveggyapot filc. Nem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Pára áteresztő. Ellen áll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Hézagmentesen kitölti a rendelkezésre álló teret. Rugalmasságából adódóan jól követi az épületszerkezeti mozgásokat, így a fatető szerkezet mozgásait is. A faszerkezet közé befeszül, önhordó, ezért alátámasztó huzalozásra nincs szükség. Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált) üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza a végleges vastagsági méretét.Alkalmazási területek:

 • tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között,
 • szerelt külső falaknál favázak között,
 • MULTI-KOMFORT PASSZÍV HÁZ-aknál, passzívházaknál
 • tetőtér-beépítésnél,
 • külső falnál,
 • nemjárható padlásfödémnél,
 • koporsófödémnél,
 • búvótereknél,
 • ferde tető szakasznál,
 • szerelt térdfalnál,
 • kéthéjú hidegtetőnél.

MULTI-KOMFORT PASSZÍV HÁZ DUO üveggyapot filc λD = 0,034 W/mKA legjobb hőszigetelőképességű üveggyapot filc. Nem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Pára áteresztő. Ellen áll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Hézagmentesen kitölti a rendelkezésre álló teret. Rugalmasságából adódóan jól követi az épületszerkezeti mozgásokat, így a fatető szerkezet mozgásait is. A faszerkezet közé befeszül, önhordó, ezért alátámasztó huzalozásra nincs szükség. Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált) üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza a végleges vastagsági méretét.Alkalmazási területek :

 • tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek alatt, favázak között, második hőszigetelő rétegként,
 • szerelt külső falaknál belső, második hőszigetelő rétegként, szintén favázak között,
 • MULTI-KOMFORT PASSZÍV HÁZ-aknál, passzívházaknál
 • tetőtér-beépítésnél,
 • szerelt külső falnál,
 • szerelt térdfalnál. kéthéjú hidegtetőnél.

UNIROLL CLASSIC üveggyapot filc λD = 0,038 W/mKNem éghető , tűzvédelmi osztálya A1. Pára áteresztő. Ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Hézagmentesen kitölti a rendelkezésre álló teret. Rugalmasságából adódóan jól követi az épületszerkezeti mozgásokat, így a fatető szerkezet mozgásait is. A faszerkezet közé befeszül, önhordó, ezért alátámasztó huzalozásra nincs szükség. Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált) üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza a végleges vastagsági méretét.Alkalmazási területek:

 • tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között,
 • szerelt külső falaknál favázak között.

QUATTRO üveggyapot filc λD = 0,038 W/mKNem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Páraáteresztő . Ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Hézagmentesen kitölti a rendelkezésre álló teret. Rugalmasságából adódóan jól követi az épületszerkezeti mozgásokat, így a fa vagy fém szerkezeti mozgásokat is. A fa- vagy fémszerkezet közé befeszül, önhordó , ezért tetőtér-beépítéseknél alátámasztó huzalozásra nincs szükség. Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált) üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza a végleges vastagsági méretét.Alkalmazási területek:

 • tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek alatt, fémvázak között, második hőszigetelő rétegként,
 • szerelt külső falaknál, térdfalaknál belső, második rétegként szintén fémvázak között,
 • járható padlásfödémek, búvóterek esetén párnafák között,
 • borított gerendafödémekben a fagerendák között,
 • emeletközi födémeknél szerelt úsztatott padlószerkezetben párnafák között.

ROLLISOL üveggyapot füles filc λD = 0,038 W/mKAz üveggyapot füles filc egy oldalon alufóliával kasírozott.μ = 9 * 105, Rv = 370 m2sMPa/g, sd =62 m.Nem éghető , tűzvédelmi osztálya A2. Ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Hézagmentesen kitölti a rendelkezésre álló teret. Rugalmasságából adódóan jól követi az épületszerkezeti mozgásokat, így a fa szerkezeti mozgásokat is. A faszerkezet közé befeszül, önhordó.Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált) üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza a végleges vastagsági méretét.Az üveggyapot tekercs a kétoldali fülnél a favázra egyszerűen tűzőgéppel rögzíthető . Az üveggyapot füles filc belső oldali alufólia kasírozása a tető szerkezet párazáró rétege.Alkalmazási területek:

 • tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek alatt, favázak között, második hőszigetelőrétegként,
 • szerelt külső falaknál, térdfalaknál belső, második rétegként szintén favázak között.

TYVEK külső oldali páratechnikai rétegekNagyszilárdságú HDPE szövött fátyolból, különleges lélegző mikroszálas szerkezettel készülnek. Húzó – és szakító szilárdságuk kiváló. Nehezen éghetők, tűzvédelmi osztályuk E.Az üveggyapot vagy kőzetgyapot hőszigetelés külső síkjára helyezve télen átengedi a belülről kifelé diffundáló párát, ugyanakkor nem engedi meg, hogy kívülről a csapadék, a porhó a hőszigetelőanyagba jusson. Az átlapolások lezárására TYVEK ragasztószalagot kell alkalmazni.Alkalmazási területek:

 • a TYVEK SOLID különösen szilárd alátétfólia magastetőknél a szarufák külső síkján,
 • a TYVEK SOFT normál igénybevételnek kitehető alátétfólia magastetőkben a szarufák külső síkján,
 • a TYVEK SOFT fólia az átszellőztetett homlokzatburkolat mögötti szálas anyagú hőszigetelés póruszáró rétege.

VARIO KM Duplex belső oldali páratechnikai rétegSpeciális poliamidfátyol erősítésű fólia. Nehezen éghető, tűzvédelmi osztálya E. Vastagsága 0,05 mm. Páradiffúziós ellen állása a beltér és a kültér közötti páranyomás különbségtől függően változó.Alkalmazási területek:

 • tetőté r-beépítéseknél a hőszigetelés alatt a belső oldalon,
 • szerelt külső falaknál a hőszigetelés belső oldalán.

Télen, amikor a beltér és a kültér között jelentős a páranyomás – különbség, akkor párazáró rétegként funkcionál, nyáron, amikor a beltér és a kültér között nincs páranyomás – különbség, akkor páraáteresztő rétegként engedi a tető szerkezetben télen esetlegesen lecsapódott nedvesség beltér felé történő kiszáradását.

Az átlapolásokhoz VARIO KB1 egyoldalas ragasztószalagot, a leragasztáshoz, illetve a falcsatlakozások lezárásához VARIO DS tömítő anyagot kell alkalmazni.


DOMO KOMFORT üveggyapot filc ? D = 0,039 W/mKNem éghető , tűzvédelmi osztálya A2. Pára áteresztő. Ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Hézagmentesen kitölti a rendelkezésre álló teret. Rugalmasságából adódóan jól követi az épületszerkezeti mozgásokat. A faszerkezet közé befeszül, önhordó. A termék egyik oldalán elhelyezett poliészter kasírozásnak köszönhetően a beépítési és szilárdsági talajdonságai kedvezőbbek. Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált) üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza a végleges vastagsági méretét.Alkalmazási területek:

 • padlásfödémek és magastetők szigetelése,
 • ipari épületek homlokzati burkolata mögé,
 • hő- és hangszigetelésre

DOMO üveggyapot filc λD = 0,039 W/mKNem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Pára áteresztő. Ellen áll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak.Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált), nem terhelhető , nem önhordó üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza a végleges vastagsági méretét.Alkalmazási területek:

 • nemjárható padlásfödémek, koporsófödémek, búvóterek,
 • járható padlásfödémeknél favázak, párnafák között,
 • kéthéjú lapostetőkben.

RIO lágy üveggyapot filc λD = 0,042 W/mKNem éghető , tűzvédelmi osztálya A1. Pára áteresztő . Ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak.Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált), könnyű, laza, nem terhelhető, nem önhordó üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklap igénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza a végleges vastagsági méretét.Alkalmazási területek:

 • nemjárható padlásfödémek, koporsófödémek, búvóterek,
 • járható padlásfödémeknél favázak, párnafák között,
 • kéthéjú lapostetőkben.

EPS 100 S expandált polisztirolhab lemezλD = 0,033 W/mK, μ ≈ 65, δ ≈ 2,6 . 10-9g/msPa Normál terhelhetőségű , tömbhabosítású expandált polisztirol keményhab lemez. Nehezen éghető, tűzvédelmi osztálya E.+70oC-ig alkalmazható. Méret- és alakstabil.Alkalmazási területek:

 • járható szilikátbázisú padlásfödémek, koporsófödémek búvóterek. Az EPS 100 S lemezek a vasbeton padlásfödémre közvetlenül helyezhetők, az egyenes szélkialakítás miatt kétrétegben, hézagváltással, szoros illesztési hézaggal. A beton, vagy esztrich járóréteg elhelyezése előtt a polisztirolhabra alacsony páradiffúziós ellenállású technológiai szigetelést (pl. bitumenes csupaszlemez) kell teríteni.
 • az EPS 100 S lemez páradiffúziós ellenállása miatt javasolt a hőszigetelt szerkezet hő – és páratechnikai ellenőrzése.

 

 

További képek
Termékajánló
ÉPÍTŐANYAG TELEPÜNK: ZALAEGERSZEG 8900 TESKÁNDI U.1 (VADHŰTŐHÁZ UTÁN) FAX: 92/511748 TEL: 30/4761003