Felhasználó: Jelszó:
FŐOLDAL WEBÁRUHÁZ HÍREK RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAJÁNLATKÉRÉS ELÉRHETŐSÉGEK
AKCIÓBAN A CR90 CEMENTHABARCS !
Egykomponensű vízzáró cementhabarcs, kristályosodásra képes bevonat épületek és szerkezeti elemek vízszigetelésére. További részletekért érdeklődjön üzletünkben.!
Flex M Csempe és járólapragasztó AKCIÓ !!!
További részletekért érdeklődjön üzletünkben !
AKCIÓBAN A Vízüveg !
Kemikál vízüveg kedvezményes áron kapható üzletünkben.
CM 16 S1 flex ragasztó !
Akcióban a CM 16 S1 flexibilis burkolatragasztó További részletekért érdeklődni személyesen vagy telefonon.
Általános építőanyagok
Betontermékek
Csempék, Padlólapok
Faanyag
Falazóanyagok
Fóliák
Födémrendszerek,Áthidalók
Gipszkarton
Kéményrendszer
Kőburkolatok
Műanyag áruk
Munkavédelmi bakancsok
Nyílászárók
Parketták
Ragasztók, Fugázók,Aljzatkiegyenlítők
Szaniter
Szén
Szerszámok/Gépek
Szigetelőanyagok
Térburkolatok
Termékkatalógus
Tetőfedőanyagok
Vakolatok, Habarcsok
Vasanyagok
Üvegtéglák

Hogy elsőkézből értesüljön, kérje akciós hírlevelünket, iratkozzon fel!

Név:
Email cím:
Takarékossági Kisokos
 
Rockwool
Ipari csarnok/Lapostető

 A ROCKWOOL KÔZETGYAPOT TULAJDONSÁGAI
Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs, illetve a nagy méretpontosságra való tekintettel pontos kivitelezés mellett egyrétegű fektetéssel is megoldható a tetőszerkezet hőszigetelése (lásd: MSZ EN ISO 6946). Egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű

  • Durock

 Kétrétegű (inhomogén) lapostető hőszigetelő lemezEgyenes rétegrendű, egyhéjú nem járható lapostetők hőszigetelésére

TERMÉKLEÍRÁS
Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, kétrétegű (inhomogén), csupasz kőzetgyapot lemez. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget és lépésállóságot kölcsönöz. Az inhomogén lemez felső kérgét (Top Rockwool) gyári feliratozás jelöli, melynek mindig a felső oldalra kell kerülnie a fektetés során. .

  • Hardrock MAX

 Kétrétegű (inhomogén) lapostető hőszigetelő lemezEgyenes rétegrendű, egyhéjú nem járható lapostetők hőszigetelésére

TERMÉKLEÍRÁS

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, kétrétegű (inhomogén), csupasz kőzetgyapot lemez. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű, közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget és lépésállóságot biztosít. Az inhomogén lemez felső kérgét gyári feliratozás jelöli, melynek mindig a felső oldalra kell kerülnie a fektetés során.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Hardrock Max különösen alkalmas egyenes rétegrendű, nem járható, egyhéjú lapostetők hő- és hangszigetelésére, illetve tetőfelújítására, továbbá a tűzterjedés megakadályozására. Szélteher elleni védelem történhet leterheléssel, ragasztással és mechanikus rögzítéssel.

  • Monrock MAX E

Kétrétegű (inhomogén) lapostető hőszigetelő lemezEgyenes rétegrendű, egyhéjú nem járható lapostetők hőszigetelésére

TERMÉKLEÍRÁS

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, kétrétegű (inhomogén), csupasz kőzetgyapot lemez. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget és lépésállóságot kölcsönöz. Az inhomogén lemez felső kérgét (Top Rockwool) gyári feliratozás jelöli, melynek mindig a felső oldalra kell kerülnie a fektetés során. (lásd a fotót az előlapon)

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Monrock Max E különösen alkalmas egyenes rétegrendű, nem járható, egyhéjú lapostetők hő- és hangszigetelésére, tűzterjedés megakadályozására. Szélteher elleni védelem történhet leterheléssel, ragasztással és mechanikus rögzítéssel.

Rockfall lejtésképzés

 ROCKFALL VONALRALEJTŐ ELEMEK

VONALRA(ELLEN)LEJTŐ ELEMEK – ATTIKAÉK

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET
A ROCKWOOL ROCKFALL speciális, lejtésben vágott vonalra(ellen)lejtő ele-meinek segítségével tökéletesen megoldható a tetőszakaszok vonalralejtése (vápavonalra).

A ROCKFALL attikaék (jégék) megfelelő, egyenletes átmenetet biztosít a víz-szigetelés számára a tetőszerkezet vízszintes és a felépítmények (pl. felülvilá-gító, szellőzőaknák, attikafal) függőleges szerkezetei között.
A ROCKWOOL KŐZETGYAPOT TULAJDONSÁGAI
Kiváló hőszigetelő, páraáteresztő és vízlepergető, nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza, nem zsugorodik, hőtágulása nincs.

CSOMAGOLÁSAz elemeket termékcimkével ellátott PE fóliába csomagoljuk a gyártó nevé-vel és az alapvető technikai adatokkal. A csomagolási egységek az aktuális árlistában találhatók (www.rockwool.hu).

Termékajánló
ÉPÍTŐANYAG TELEPÜNK: ZALAEGERSZEG 8900 TESKÁNDI U.1 (VADHŰTŐHÁZ UTÁN) FAX: 92/511748 TEL: 30/4761003