Felhasználó: Jelszó:
FŐOLDAL WEBÁRUHÁZ HÍREK RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAJÁNLATKÉRÉS ELÉRHETŐSÉGEK
Fakro WGI 45*55 ös tetőkibúvó AKCIÓ !!!
További részletekért érdeklődni személyesen vagy telefonon.
Hitachi Távolságmérő AKCIÓBAN !
További részletekért érdeklődni személyesen.
MUREXIN AKCIÓ !
További részletekért érdeklődni személyesen !
Leier Tavaszi Akció !
További részletekért érdeklődni személyesen.
Általános építőanyagok
Betontermékek
Csempék, Padlólapok
Faanyag
Falazóanyagok
Fóliák
Födémrendszerek,Áthidalók
Gipszkarton
Kéményrendszer
Kőburkolatok
Műanyag áruk
Munkavédelmi bakancsok
Nyílászárók
Parketták
Ragasztók, Fugázók,Aljzatkiegyenlítők
Szaniter
Szén
Szerszámok/Gépek
Szigetelőanyagok
Térburkolatok
Termékkatalógus
Tetőfedőanyagok
Vakolatok, Habarcsok
Vasanyagok
Üvegtéglák

Hogy elsőkézből értesüljön, kérje akciós hírlevelünket, iratkozzon fel!

Név:
Email cím:
 
Rockwool
Műszaki,Technólgiai szigetelések

 Klimarock

 

Szellőző- és klímacsatornák, épületgépészeti vezetékek hőszigetelése
Alufólia kasírozású kőzetgyapot lamell

TERMÉKLEÍRÁS

A Klimarock különleges szálrendezési technológiával gyártott, teljes keresztmetszetében víztaszító, egyik oldalán üvegszálháló erősítésű alumínium fóliával kasírozott kőzetgyapot lamell. A Klimarock alufólia kasírozása megakadályozza a szálanyag kiporzását, és a terméknek esztétikus külsőt kölcsönöz, így a Klimarock beltéri felhasználása külön burkolat nélkül is ajánlott. A Klimarock a horganyzott acél csatornák felületére ragasztott vagy ponthegesztett tüskékkel, illetve poliuretán ragasztóval egyaránt rögzíthető.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Klimarock szellőző- és klímacsatornák, forróvíz tartályok, épületgépészeti berendezések és vezetékek ideális hőszigetelő anyaga. A felületére merőleges szálelrendezésnek köszönhetően viszonylag alacsony testsűrűség mellett is igen jó nyomószilárdságú, és kiválóan hajlítható, akár a szellőzőcsatorna sarokéleire is. Az alufólia felőlioldal maximális üzemi hőmérséklete 100 °C. A lamell illesztési vonalaitvöntapadó alufólia csíkkal leragasztva az alufólia borítás kiváló párafékező tulajdonságú réteget képez a lamell külső felületén.

Larock 40 ALS

 

Szellőző- és klímacsatornák, épületgépészeti vezetékek hőszigetelése
Alufólia kasírozású kőzetgyapot lamell

TERMÉKLEÍRÁS

A Larock 40 ALS teljes keresztmetszetében víztaszító, egyik oldalán üvegszálháló erősítésű alumínium fóliával kasírozott kőzetgyapot lamell. A Larock 40 ALS alufólia kasírozása megakadályozza a szálanyag kiporzását, és a terméknek esztétikus külsőt kölcsönöz, így a Larock beltéri felhasználása külön burkolat nélkül is ajánlott. A Larock a horganyzott acél csatornák felületére ragasztott vagy ponthegesztett tüskékkel, illetve poliuretán ragasztóval egyaránt rögzíthető.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Larock 40 ALS szellőző- és klímacsatornák, forróvíz tartályok, épületgépészeti berendezések és vezetékek ideális hőszigetelő anyaga. A felületére merőleges szálelrendezésnek köszönhetően viszonylag alacsony testsűrűség mellett is igen jó nyomószilárdságú, és kiválóan hajlítható, akár a szellőzőcsatorna sarokéleire is. Az alufólia felőli oldal maximális üzemi hőmérséklete 100 °C. A lamell illesztési vonalait öntapadó alufólia csíkkal leragasztva az alufólia borítás kiváló párafékező tulajdonságú réteget képez a lamell külső felületén.

Piporock

 

Fűtési és ipari melegtechnológiai csővezetékek, hőtávvezetékek hőszigetelése
Csupasz, fűrészelt kőzetgyapot csőhéj

TERMÉKLEÍRÁS

A Piporock teljes keresztmetszetében víztaszító kõzetgyapot lemezbõl fűrészeléssel kialakított, csupasz csõhéj. Alkotója mentén felhasított hengergyűrű alakjának köszönhetõen a csõvezetékre gyorsan, egyszerűen felcsúsztatható. A szigetelést acél szalag vagy huzal spirális körbecsavarásával (6 menet/fm) lehet rögzíteni. Könyökök és más idomelemek egyszerűen, késsel kialakíthatók a Piporock csõhéjból.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

A Piporock csõhéj fűtési és ipari melegtechnológiai, épületgépészeti csõvezetékek, használati vízvezetékek hõszigetelésére alkalmas. Mivel alkalmazási hõmérséklethatára igen magas, ezért ideális gõzvezetékek hõszigetelésére is. Bármilyen járatos, kereskedelemben kapható burkolattal ellátható. Kiváló nyomószilárdságának köszönhetõen a burkolat rögzítéséhez hõhidakat képezõ távtartó elemek alkalmazása felesleges.

RBM

 

Kazánok, csővezetékek, hőtávvezetékek, melegtechnológiai berendezések hőszigeteléseHuzalfonatra tűzött kőzetgyapot paplan

RSK

 

Kéménycsőhéj

TERMÉKLEÍRÁS

Koncentrikus szálelrendezésű kozetgyapot héj háromhéjú, független béléscsővel kialakított házkémények szigetelőrétegeként.

Az RSK:

 nem éghető
 hőszigetelő
 alaktartó
 magas hőmérsékletállóságú
 gyorsan és egyszerűen beépíthető
 nagy méretpontosság

RTD-2, RTD-2 ALU

 

Kazánok, csővezetékek, hőtávvezetékek, melegtechnológiai berendezések hőszigeteléseHuzalfonalra tűzött kőzetgyapot paplan

Rockwool 800

 

Fűtési és ipari melegtechnológiai csővezetékek, hőtávvezetékek hőszigetelése
Alufólia kasírozású kőzetgyapot csőhéj

Rockwool 880

 

Fűtési és ipari melegtechnológiai csővezetékek, hőtávvezetékek hőszigetelése
Csupasz kőzetgyapot csőhéj

Techrock


TECHROCK, TECHROCK ALU
HŐSZIGETELŐ LEMEZ GÉPÉSZETI ÉS TECHNOLÓGIAI SZIGETELÉSEKHEZ

 

up_image/arlista.pdf

Termékajánló
ÉPÍTŐANYAG TELEPÜNK: ZALAEGERSZEG 8900 TESKÁNDI U.1 (VADHŰTŐHÁZ UTÁN) FAX: 92/511748 TEL: 30/4761003