Felhasználó: Jelszó:
FŐOLDAL WEBÁRUHÁZ HÍREK RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAJÁNLATKÉRÉS ELÉRHETŐSÉGEK
AKCIÓBAN A CR90 CEMENTHABARCS !
Egykomponensű vízzáró cementhabarcs, kristályosodásra képes bevonat épületek és szerkezeti elemek vízszigetelésére. További részletekért érdeklődjön üzletünkben.!
Flex M Csempe és járólapragasztó AKCIÓ !!!
További részletekért érdeklődjön üzletünkben !
AKCIÓBAN A Vízüveg !
Kemikál vízüveg kedvezményes áron kapható üzletünkben.
CM 16 S1 flex ragasztó !
Akcióban a CM 16 S1 flexibilis burkolatragasztó További részletekért érdeklődni személyesen vagy telefonon.
Általános építőanyagok
Betontermékek
Csempék, Padlólapok
Faanyag
Falazóanyagok
Fóliák
Födémrendszerek,Áthidalók
Gipszkarton
Kéményrendszer
Kőburkolatok
Műanyag áruk
Munkavédelmi bakancsok
Nyílászárók
Parketták
Ragasztók, Fugázók,Aljzatkiegyenlítők
Szaniter
Szén
Szerszámok/Gépek
Szigetelőanyagok
Térburkolatok
Termékkatalógus
Tetőfedőanyagok
Vakolatok, Habarcsok
Vasanyagok
Üvegtéglák

Hogy elsőkézből értesüljön, kérje akciós hírlevelünket, iratkozzon fel!

Név:
Email cím:
Takarékossági Kisokos
 
Wienerberger
Porotherm Téglák,árlisták

 

POROTHERM Profi és POROTHERM külső falazatok

 

A külső falazatok építésére ajánlott termékeink között megtalálhatóak a 2012-ben bevezetett POROTHERM 44 T Profi, POROTHERM 44 és 38 K Profi, POROTHERM 44 és 38 K téglák is, melyek hőszigetelő képessége kiemelkedő. 2013-tól már 30-as falvastagságban, csiszolt vagyis Profi, ill. nem csiszolt minőségben is elérhető az új K tégla. A K üregszerkezettel gyártott termékek Profi és hagyományos falazási technológiával egyaránt építhetőek, míg a POROTHERM T téglák kizárólag síkracsiszolva készülnek, tehát Profi építési technológiával rakhatóak.

 

POROTHERM Profi és DRYFIX extra

A POROTHERM Profi síkracsiszolt téglák egymáshoz rögzítésére két technológiát ajánlunk: az egyiknél vékony habarcsréteg, a másiknál egy speciális DRYFIX extra ragasztóhab biztosítja a kötést.

Porotherm Profi_fal

A POROTHERM Profi márkanévvel forgalomba kerülő Wienerberger termékcsalád elemeit az égetést követően a felfekvő felületein megcsiszolják – ez az egyik legfőbb jellemzője a POROTHERM újgenerációs termékcsaládjának. Ez nem csupán új termék, hanem új építési technológia is. A csiszolt termékcsalád mind hagyományos üregszerkezettel, mind hőszigetelési szempontból jobb HS üregszerkezettel kapható, és az azokhoz kínált kiegészítő elemek sora is rendelkezésre áll.

POROTHERM Profi, egyszerű és gyors falazási technológia a Wienerbergertől

A POROTHERM Profi technológia legfontosabb szakasza az első sor pontos lerakása, amelyhez szintező műszerre van szükség. Ezután a többi téglasor lerakása játszi könnyedségű, hiszen az egyes téglasorok közé mindössze 1 mm vastagságú vékony falazó habarcs, vagy DRYFIX extra ragasztóhab kerül. Az új falazási technológiának és a kiegészítő elemeknek köszönhetően nem keletkezik annyi hulladék, tisztább, rendezettebb az építési helyszín.

A POROTHERM Profi falazási technológia rövid idő alatt, egy fél napos ingyenes képzésen elsajátítható. A kiképzett kivitelezők első megrendelése, azaz az első ház építése során a Wienerberger munkatársai igény szerint helyszíni műszaki szaktanácsadással állnak a kivitelezők rendelkezésére.

 

Miben tud többet a DRYFIX extra?

 

POROTHERM Profi DRYFIX technológiát, mely a 2010-es Innovációs Nagydíj Pályázaton kiemelt elismerésben részesült, 2011. április 1-jétől POROTHERM Profi DRYFIX extra néven forgalmazza a Wienerberger konszern.

A technológia mindazon előnyöket nyújtja, amelyet a korábban megszokott POROTHERM falazási rendszerek biztosítottak. A falazóelem és a kötőanyag speciális kapcsolata révén olyan építési rendszer jött létre, amely a DRYFIX extra ragasztóhabnak köszönhetően akár -5°C foktól is alkalmazható. A korábban kényszerűen munkaszünettel töltött téli időszakban immár technológiai akadálya sincs a falazásnak. A DRYFIX extra kötőanyag, a DRYFIX extra ragasztóhab egy olyan speciális ragasztó, amely gyorsan köt, és nagy kötőerővel rendelkezik. A DRYFIX extra ragasztóhab az építőiparban már ismeretes pur-hab flakonos kiszerelésben kerül a felhasználóhoz, amely nagyban könnyíti a bedolgozását, ugyanis nincs szükség külön célszerszámra, amellyel fel kell hordani és el kell egyengetni a falazat sorai közti kötőanyagot. Azon túl, hogy a bedolgozás gyorsabbá válik, nincs szükség habarcskeverésre, a célszerszámok hosszadalmas tisztogatására sem, a kifújópisztoly a tisztítófolyadék segítségével egy egyszerű mozdulattal tisztítható.e A falazás sbessége a Profi falazáshoz képest akár 30 %-kal is gyorsabb lehet. Hagyományos falazási módokhoz képest pedig 50%-os sebességnövekedés tapasztalható.

POROTHERM Építési Rendszer

POROTHERM Építési Rendszer: Természetes alapanyagú külső falazóelemek és egyéb kiegészítő elemek. A tégla – a magyar éghajlati viszonyok mellett - a legoptimálisabb lakóklímát biztosítja a bent élők számára, hőszigetelő és hőtartó képessége a lakóház költséghatékony fenntartását biztosítja. 2012-ben új termékszortiment biztosítja a falazat egy rétegben kiváló hőszigetelő képességét!

POROTHERM új termékek 2012

Okos tégla a Wienerbergertől Legújabb, külső falazathoz ajánlott termékeink a tartószerkezeti funkción túl a hőszigetelés tekintetében is teljes megoldást nyújtanak egy rétegben. A Wienerberger által kifejlesztett, új téglaszortiment termékei a POROTHERM Klíma Profi és POROTHERM Klíma, valamint a POROTHERM Thermo Profi téglák önmagukban olyan hőszigetelő képességűek, mint egy hagyományos POROTHERM 38 N+F tégla plusz 8-16 cm homlokzati hőszigetelés. A monolit téglafal kivitelezési szempontból egyszerűbben, gyorsabban építhető. A téglafal nem sérülékeny, ellenáll az időjárás viszontagságainak, vagy a homlokzatot érő egyéb károsító hatásoknak. A Profi technológia alkalmazásával pedig kevesebb építési nedvesség kerül a szerkezetbe, DRYFIX extra kötőanyag használatával az építési szezon kitolódik, a falazás akár télen, -5 Celsius fokig is végezhető.

up_image/Profi_Prosi_4old_2011_n_210x297mm_0325_végleges%2C0.pdf

 

 up_image/Energiahatekony_prosi 2013_210x297mm_final.pdf

up_image/ARLISTA_2013.pdf

 

További képek
Termékajánló
ÉPÍTŐANYAG TELEPÜNK: ZALAEGERSZEG 8900 TESKÁNDI U.1 (VADHŰTŐHÁZ UTÁN) FAX: 92/511748 TEL: 30/4761003