Felhasználó: Jelszó:
FŐOLDAL WEBÁRUHÁZ HÍREK RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAJÁNLATKÉRÉS ELÉRHETŐSÉGEK
AKCIÓBAN A CR90 CEMENTHABARCS !
Egykomponensű vízzáró cementhabarcs, kristályosodásra képes bevonat épületek és szerkezeti elemek vízszigetelésére. További részletekért érdeklődjön üzletünkben.!
Flex M Csempe és járólapragasztó AKCIÓ !!!
További részletekért érdeklődjön üzletünkben !
AKCIÓBAN A Vízüveg !
Kemikál vízüveg kedvezményes áron kapható üzletünkben.
CM 16 S1 flex ragasztó !
Akcióban a CM 16 S1 flexibilis burkolatragasztó További részletekért érdeklődni személyesen vagy telefonon.
Általános építőanyagok
Betontermékek
Csempék, Padlólapok
Faanyag
Falazóanyagok
Fóliák
Födémrendszerek,Áthidalók
Gipszkarton
Kéményrendszer
Kőburkolatok
Műanyag áruk
Munkavédelmi bakancsok
Nyílászárók
Parketták
Ragasztók, Fugázók,Aljzatkiegyenlítők
Szaniter
Szén
Szerszámok/Gépek
Szigetelőanyagok
Térburkolatok
Termékkatalógus
Tetőfedőanyagok
Vakolatok, Habarcsok
Vasanyagok
Üvegtéglák

Hogy elsőkézből értesüljön, kérje akciós hírlevelünket, iratkozzon fel!

Név:
Email cím:
Takarékossági Kisokos
 
Ferrobeton
Árjegyzékek,Dokumentumok

A FERROBETON Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előregyártó vállalata, a magyar vasbeton előregyártás meghatározó szereplője.
 
A Zrt fő tevékenységi köre: beton-, vasbeton és feszített beton termékek előállítása, forgalmazása, termékszállítás, szerkezet- és gyártmánytervezés, szerkezetszerelés. A Zrt. mindenkor kezdeményezője volt a hazai előregyártás-fejlesztésnek. Saját fejlesztésként hazánkban elsőként gyártott üzemszerű előregyártásban szobaméretű falpaneleket és vizesblokkokat. Termékei között mindig megtalálhatók voltak a lakossági építkezés alapvető elemei, az ipari és a kommunális létesítményekhez szükséges vasbeton termékek.

1998-ban újabb technológiai fejlesztés következtében világviszonylatban is korszerűnek számító extrudált födémpanel gyártása kezdődött meg. Ezzel a fejlesztéssel a FERROBETON Zrt. a födémek gyártása terén piacvezetővé vált. 2003-ban került beüzemelésre egy hosszúpados gerendagyártó technológia, amellyel hatékonyan, rugalmasan, és költségtakarékosan lehet gerendát gyártani a lakossági beruházások részére. 2004-2005-ben a hídgerenda gyártókapacitás növelése érdekében újabb 3000 m2-es gyártócsarnok épült.

A hatékonyabb piaci megjelenés érdekében a FERROBETON Zrt. saját tervező szervezetet működtet. A Tervezési Igazgatóság folyamatos jó kapcsolatot tart fenn más országos, és külföldi tervező intézetekkel is. Az utóbbi évek fejlesztő munkájának eredményei közé sorolható a nagy fesztávolságú épületszerkezetek, nagy fesztávolságú közúti hídgerendák, és gyártástechnológiájuk kifejlesztése.
. A Zrt. stratégiájának középpontjában a termékek állandó korszerűsítése és a minőség áll.
A FERROBETON Zrt. termékeinek minőségi szintjét úgy kívánja emelni, illetve továbbfejleszteni, hogy megfeleljen az Európában elfogadott normáknak. Ennek elérése érdekében a Det Norske Veritas Classification A/S nemzetközi minősítő világcég közreműködésével bevezettük a Minőségbiztosítási Rendszert. 1992. évben az ISO 9001 szabvány szerinti minősítést részvénytársaságunk elsőként kapta meg az építőiparban.

 up_image/Katalogus_2006_01.pdf

FF födém  up_image/FF katalógus.pdf (Alkalmazási útmutató)

EE jelű gerenda up_image/EE_Utmut.pdf  EE jelű gerenda alkalmazási útmutató

up_image/TNy EE gerenda.pdf

 

 

Termékajánló
ÉPÍTŐANYAG TELEPÜNK: ZALAEGERSZEG 8900 TESKÁNDI U.1 (VADHŰTŐHÁZ UTÁN) FAX: 92/511748 TEL: 30/4761003